Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Gratis verzending vanaf € 99,- Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Niet goed = geld terug, ook op de Sales! Niet goed = geld terug, ook op de Sales!
  • Voor 17.00u besteld, volgende werkdag in huis Voor 17.00u besteld, volgende werkdag in huis
  • Nieuwe collectie: 10% Spaarbonus! Nieuwe collectie: 10% Spaarbonus!

RUILEN / RETOURNEREN

Alle informatie over ruilen en retourneren staat ook te lezen in onze algemene voorwaarden.

We hebben de belangrijkste zaken even op een rijtje gezet voor u:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen de wettelijke termijn van14 dagen crediteren. We streven er echter na, om dit binnen 5 werkdagen af te handelen. U ontvangt ná de afhandeling ook altijd per mail een bericht hiervan. 
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. U kunt dit formulier downlaoden onder het kopje: herroepingsformulier. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

De aangemelde goederen dienen goed verpakt, bij voorkeur in de orginele verpakking,voorzien van de orginele labels en uiteraard onbeschadigd verzonden te worden aan PimPamPom, Kerkstraat 34, 5931 NN in Tegelen.

EXTRA SERVICE:
Wanneer goederen geruild worden, zijn de retourverzendkosten voor eigen rekening, maar zal PimPamPom de nieuwe zending, ongeacht het  aankoopbedrag, gratis toesturen. Een eventueel prijsverschil in aankoop wordt uiteraard verrekend. 

Indien u nog vragen heeft, laat het gerust weten via info@pimpampom.nl of via 06-50959949 of via de chatfunctie op onze webwinkel.