Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Gratis verzending vanaf € 99,- Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Niet goed = geld terug, ook op de Sales! Niet goed = geld terug, ook op de Sales!
  • Voor 17.00u besteld, volgende werkdag in huis Voor 17.00u besteld, volgende werkdag in huis
  • Nieuwe collectie: 10% Spaarbonus! Nieuwe collectie: 10% Spaarbonus!

OVER PIMPAMPOM

KINDERKLEDING en BABYKLEDING ONLINE BESTELLEN BIJ PIMPAMPOM

PimPamPom bestaat vanaf 2011 en is altijd op zoek naar de leukste babykleding en kinderkleding. We zoeken naar stoere, modieuse, eigentijdse merken en hebben altijd een ruim aanbod in babykleding en kinderkleding.

FYSIEKE WINKEL

Vanaf 1 september 2017 heeft PimPamPom ook een stenen winkel erbij geopend. Op de Kerkstraat 34 in Tegelen. Daar adviseren we u uiteraard ook graag welke leuke combinaties u kunt maken uit ons aanbod babykleding en kinderkleding. Maar dat doen we online ook! Heeft u een vraag, wilt u advies, aarzel niet en bel, mail of chat met ons. En dat kan 7 dagen per week van 's morgens 09.00uur tot 's avonds 23.00uur!

BABYKLEDING

De stoerste en/of schattigste Babykleding voor meisjes vindt u uiteraard bij ons. Op https://www.pimpampom.nl/baby-meisjes vindt u het complete aanbod. Heel lief zijn bijvoorbeeld de leuke sets van het  merk LoFff. Modieus, stoer en betaalbaar hebben we bijvoorbeeld het populaire merk B.Nosy voor u. Of wat dacht u van het vrolijke Born to be Famous? Uiteraard hebben we B.Nosy en Born to be Famous ook voor de jongens. https://www.pimpampom.nl/baby-jongens Binnenkort komt daar ook nog het populaire, vrolijke, kleurrijke merk Quapi bij!

KINDERKLEDING MEISJES

Voor de meiden hebben we uiteraard een ruim aanbod, leuke, stoere, vrolijke, modieuse merken kinderkleding. Op https://www.pimpampom.nl/meisjes vindt u het totale aanbod kleding bij elkaar. Eerst alle nieuwste collecties en daarna alle Sales items van alle merken. Links vindt u ook een handig keuze menu (via de telefoon staat dit boven de artikelen) en selecteert u gemakkelijk op maat, merk, collectie etc. Wij zoeken altijd leuke kinderkleding merken uit, die eigentijds, modieus, trendy zijn zodat uw dochter zich helemaal happy voelt in de gekozen kleding. We verkopen de kinderkleding voor meisjes in de maten 92 t/m 176. Een kleine greep uit ons merkenaanbod: B.Nosy, Retour, Dutch Dream Denim, LoFff, Birds by D.Rak, Geisha, O'Chill, Guess en daar komen altijd nieuwe merken bij. Recent nog Crush Denim en binnenkort bijvoorbeeld ook Quapi en Blue Seven! Op https://www.pimpampom.nl/nieuwe-collectie-meisjes vindt u sowieso altijd de laatste nieuwe collecties.

KINDERKLEDING JONGENS

Ook voor de jongens hebben we uiteraard een ruim aanbod kinderkleding en ligt de nadruk nog wat meer op stoer, maar uiteraard ook vrolijk, eigentijds. https://www.pimpampom.nl/jongens vindt u het complete aanbod bij elkaar. Eerst alle nieuwe collecties jongenskleding en daarna alle sales items van alle merken. De merken kinderkleding die we voor jongens verkopen zijn bijvoorbeeld: Retour, Skurk, Twinlife, B.Nosy, CR7 (Chrsitiano Ronaldo) en Crush Denim! Ook voor de jongens komt daar binnenkort Quapi en Blue Seven bij. Op https://www.pimpampom.nl/nieuwe-collectie-jongens vindt u sowieso altijd de laatste nieuwe collecties.

Over Ons Persoonlijk

In 2011 ben ik, Anja,  e webshop begonnen. Lagzaam groeide en groeide de webshop en ik ben er natuurlijk supertrots op dat we in 2017 zelfs een fysieke winkel erbij hebben geopend. Mijn man Frank helpt ook mee, gaan samen op inkoop en hij doet vooral veel achter de schermen. Zelf vind ik het helemaal geweldig als klanten en klantjes onze winkel bezoeken zodat ik ze nóg beter kan adviseren. Dat probeer ik online ook, door altijd goede beschrijvingen te geven bij alle kinderkleding en natuurlijk als ik gebeld, gemaild wordt of klanten op de chat zijn, adviseer ik hun ook erg graag. Vanaf 1 September kan dat dus ook in onze fysieke winkel op de Kerkstraat 34 in Tegelen.

Service

We beleven heel veel plezier aan het verkopen van baby- en kinderkleding. Niets is ons teveel. Nameten, klanten per mail/telefonisch/chat of in de winkel adviseren, etc. Ook hebben wij een gratis inpakservice. Dus wil je iemand iets leuks cadeau geven, bij PimPamPom wordt dat gratis voor u ingepakt. U kunt daarbij ook nog een pesoonlijke boodschap meegeven! Als we leuke reacties krijgen over hoe blij men is met de gekochte kleding, de super snelle levering en goede afhandeling, dan is onze dag pas echt geslaagd. Ons doel is het om stijlbewuste ouders van de mooiste en beste kinderkleding te voorzien via www.pimpampom.nl en in de winkel, en dat voor nagenoeg ieders portemonnee.